ET FRISKT PUST MED ISOLERING & FACADERENOVERING PÅ FALSTER

Facaderenovering kan være mange ting, alt fra omfugning af dit hus som bl.a. er med til at forbedre isoleringsevnen, og sikrer mod fugtindtræk. Det giver også dit hus et helt nyt udtryk, så det fremstår godt og velholdt.

Der er også mulighed for at pudse huset op. Her findes flere der flere forskellige produkter og materialer, der alle giver forskellige udtryk.

Har dit hus en del revner og sætningsskader, kan vi bl.a. anbefale at optrække huset i net, hvorefter at tyndpudse det i den farve du netop ønsker. Dette sikrer dit hus ikke får flere revner, og at det fremstår pænt og velholdt.

Facadeisolering kan komme i flere tykkelser, men allerede ved 50mm opnår du med visse produkter en overraskende høj besparelse.

Facadeisolering kan ved afsluttende pudslag, få flere forskellige udtryk som fin overflade eller en mere grov overflade og naturligvis med forskellige farver.

Facaderenovering er dog mange flere ting, alt fra de store renoveringer, til at eftergå facade fra mindre revner/ udslag i puds og deslige.