Støbning af fundament

Hos Emil Andersen & Søn tilbyder vi professionel støbning af fundament, der sikrer et solidt grundlag for dine byggeprojekter. Uanset om du skal opføre et skur, et hus eller en tilbygning, er et fundament altafgørende for stabilitet og holdbarhed. Vi har mange års erfaring og gode kompetencer inden for fundamenter og støbning. Vi udfører kvalitetsarbejde og sørger for at fundamenterne er tilpasset krav og korrekte dimensioner.

Vi forstår vigtigheden af at levere resultater i høj kvalitet. Vores team har mange års erfaring og ekspertise i alt inden for murerarbejde, belægning og kloak, derfor kan du være sikker på at vores arbejde udføres ud fra alle forskrifter og krav. Ud over støbning af fundament har vi erfaring med at støbe mange forskellige typer af gulve. Vi støber gulve og fundamenter med jævne og fejlfrie overflader.

Støbning af fundamenter - Nykøbing Falster

Hos Emil Andersen & Søn kan vi varetage de fleste opgaver med støbning af beton og fundamenter. Fundamenter skal tilpasses projekter og har forskellige egenskaber alt efter hvilket projekt det skal bære. Fundamenter til boliger skal isolere mod kulde og derfor er der højere krav til fundamenter til boliger.

Støbning af betongulv til fundament

Det kan være en uoverskuelig opgave at gå i gang med at støbe gulve og fundamenter selv. Der er mange krav og standarder for blandingsforhold, derfor er det en god ide at lade professionelle om at støbe fundamenter. Så er du bedre sikret mod levetid og holdbarhed. Vi kan løfte de fleste opgaver inden for murerarbejde og støbning af gulve i både butikker og private boliger. Vi støber også kældergulve og sokler.

Kloak og rørlægning i fundamenter

Hos Emil Andersen og Søn hjælper vi med alt fra rørlægning og kloaksystemer til støbning af fundamenter og betongulve. Kontakt os i dag for at få mere information om hvordan vi kan hjælpe dig med fundament og betonarbejde. Tøv ikke med at kontakte os for støbning af fundament og gulve. Vi ser frem til at samarbejde med dig om at skabe et solidt fundament, der vil bære dit byggeprojekt til nye højder.

Kontakt os i dag for tilbud på fundament

Du er velkommen til at kontakte os på 54 17 41 14 eller 40 42 54 08. Du kan også sende en mail til emilandersen@emilandersen.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os her