LOKAL KLOAKMESTER I NYKØBING FALSTER

Står du og mangler en kloakmester? Er du også træt af at kloakken er stoppet og du har prøvet at skylle den igennem, men det stopper igen. Tag kontakt til din lokale kloakmester i Nykøbing Falster, så kommer vi ud og udfører en TV-inspektion med vores kamera der sendes ned gennem kloakken.

På denne måde vil du have billeder og en kloakrapport der kan videresendes til dit forsikringsselskab, så har du meget nemmere ved at få dækket skaderne.

ALT INDEN FOR KLOAKARBEJDE

Vi udfører alt kloakarbejde, alt fra nedsivning, dræn, spilde, regnvandskloakker, løsninger. Brønde til restaurationer, med fedtudskiller, brønde til værksteder og vaskepladser med olieudskiller. Alt laves af professionelle og Aut. kloakmestre.

Emil Andersen og Søn vægter service højt og sørger derfor altid for, at du er tilfreds med resultatet. Vores kloakmester kører ud i hele Nykøbing Falster og omegn. Vi er dygtige, erfarne og kompetente og er derfor i stand til at levere et perfekt og gennemarbejdet resultat – hver gang. Vi holder desuden altid vores aftaler, hvilket også roses af vores kunder. Derudover gør vores kloakfirma altid meget ud af at rydde op efter arbejdet med kloakservice, så vi efterlader tingene pæne og rene.

AUTORISERET KLOAKMESTER MED HOLDBARE LØSNINGER

Som autoriseret kloakmester er vi garant for holdbare, robuste løsninger med fokus på dine behov. Så leder du efter professionel hjælp i Nykøbing Falster og omegn, så er du i trygge hænder – og landet det helt rigtige sted!

Emil Andersen og Søn tilbyder bl. a. også murerarbejde. Er du interesseret i at vi påtager ansvaret for din opgave kan du ringe til os på 54 17 41 14 eller 40 42 54 08 for en uforpligtende snak og høre mere om hvad vi kan tilbyde.

Du kan naturligvis også skrive til os på mail emilandersen@emilandersen.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med et tilbud så snart vi har mulighed for det.