Emil Andersen & Søn - din autoriserede kloakmester

Vi er specialiserede inden for kloakservice og kloakarbejde på Falster og i Vordingborg-området. Vi har mange års erfaring i branchen og har det nødvendige udstyr til at kunne identificere tilstanden på kloaksystemer. Uanset om du har brug for akut kloakløsning, kloakrensning eller installation af kloak, kan vi hjælpe.

Professionel kloakservice og kloakarbejde

Som autoriseret kloakmester tilbyder vi omfattende kloakservice, der dækker alt fra inspektion og rensning af kloaksystemer til reparation og udskiftning af kloakrør. Vi har det nødvendige udstyr og værktøj til at håndtere både private og erhvervskunder.
Vores erfaring som kloakteknikere er vi specialiseret i at identificere og løse kloakproblemer hurtigt og effektivt. Vi sikrer, at dine afløb fungerer problemfrit og forebygger fremtidige problemer. Uanset om du har brug for hjælp til stoppet afløb, oversvømmelser eller kloak lækager, er vi klar til at hjælpe. Vi kan løse de fleste opgaver med kloaksystemer, da vi også har stor erfaring med belægning og murerarbejde.

Tv-inspektion af kloak - Emil Andersen & Søn

Med tv-inspektion kan vi lave billeder og kloak rapport, som danner overblik over skader og problemer. Rapporten kan sendes til dit forsikringsselskab, så du lettere kan få dækket skaderne. Med en tv inspektion af kloak kan vi lokalisere problemer og skader letter, som giver et hurtigt billede af hvor omfattende skaben er. Vi kan hjælpe med at danne overblik over skaderne, udføre rapport og evt. tilbud på udbedring af skaderne, som dit forsikringsselskab skal bruge for at dække omkostningerne.

Service og kloakarbejde

Emil Andersen og Søn vægter service højt og sørger derfor altid for, at du er tilfreds med resultaterne. Vores kloakmester kører ud i hele Nykøbing Falster og omegn. Vi er dygtige, erfarne og kompetente og er derfor i stand til at levere et perfekt og gennemarbejdet resultat. Som autoriseret kloakmester er vi garant for holdbare, robuste løsninger med fokus på dine behov. Så leder du efter professionel hjælp til kloak i Nykøbing Falster eller omegn, så er du i trygge hænder.

Alt indenfor kloakarbejde

Vi udfører alt kloakarbejde, alt fra nedsivning, dræn, spildevand og regnvandskloak løsninger. Brønde til restaurationer med fedtudskiller, brønde til værksteder og vaskepladser med olieudskiller. Vi udfører også støbning af fundament og murerarbejde.

Kontakt os i dag for kloakarbejde

Emil Andersen og Søn tilbyder bl. a. også murerarbejde. Er du interesseret i at vi påtager ansvaret for din opgave kan du ringe til os på 54 17 41 14 eller 40 42 54 08 for en uforpligtende snak og høre mere om hvad vi kan tilbyde.

Du kan naturligvis også skrive til os på mail emilandersen@emilandersen.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage med et tilbud så snart vi har mulighed for det.

Kontakt os her