Emil Andersen og Søn

Murer

Din murermester NÆr Nykøbing Falster

Bor du nær Nykøbing Falster og drømmer om nyt køkken, bad, stue eller andre ting, så tag kontakt til Emil Andersen, dit lokale murerfirma fra Væggerløse. Vi snakker om dine ønsker og om hvad der realistisk kan lade sig gøre, så love og regler bliver overholdt.

Hos Emil Andersen har vi stor erfaring og arbejdsglæde indenfor flisearbejde, og tager vare omkring opgaver fra nedrivning og opbygning til det færdige resultat er leveret. Uanset størrelsen på din opgave står vi klar med råd og vejledning og besigtiger gerne din opgave i Nykøbing falster og omegn.

Professionelt murerfirma med stor erfaring

Har du ønsker omkring nyt tag, nye gulve, nye vægge eller alt andet indenfor murerarbejde, så tøv ikke med at tage kontakt.

Vi har mange års erfaring inden for murerarbejde i Nykøbing Falster og resten af Falster, og vi sørger for at holde os opdateret inden for vores felt, så vi er klar til at hjælpe vores kunder når opgaverne opstår.

Vi er altid klar med murer-ske, mørtel og masser af erfaring uanset om du blot skal have frisket nogle fuger op, eller det gælder den store opmuring til nyt byggeri.

Din Murermester nær nykøbing falster

Murerarbejde nær Nykøbing Falster og omegn – har du en mureropgave, har vi erfaringen. Vi har løst alt fra flisearbejde af badeværelser til omfugninger og renoveringer af huse, så vi tager også gerne imod din udfordring.

Emil Andersen og Søn er også autoriseret kloakmester. Har du derfor en opgave som kræver både murerfirma og kloakmester, så er vi den rette samarbejdspartner for dig. 

Har dette vakt din interesse? Så kontakt os i dag for at høre nærmere på telefon 54 17 41 14 eller 40 42 54 08.

Murermester | Murerfirma | Murermester Nykøbing Falster

Din murermester ved Nykøbing Falster tilbyder

  • Alt inden for renovering og isolering af dine facader
  • Alt inden for kloakverdenen udføres af autoriseret personale, med forstand på deres arbejde.
  • Vi hjælper dig med skaden, og med kontakten til dit forsikringsselskab.
  • Alt inden for flisearbejde og blandet murer arbejde.
  • Opsætning af grund og andet støbe arbejde.
  • Kalkning af gården/kirken, og deslige.

Kontakt din murermester ved Nykøbing Falster i dag!

Send os en besked

Hasselø Tværvej 7, 4873 Væggerløse

Close Menu