VI ER DIN KLOAKMESTER I NYKØBING FALSTER

KLOAKMESTER VED NYKØBING FALSTER OG GULDBORGSUND.

Kloakken er stoppet og du har prøvet at skylle den igennem, men det stopper igen. Tag kontakt til din lokale kloakmester i Nykøbing Falster, så kommer vi ud og udfører en TV-inspektion med vores kamera der sendes ned igennem kloakken.

På denne måde vil du have billeder og kloakrapport der kan videresendes til dit forsikringsselskab, så har du meget nemmere ved at få dækket skaderne.

ALT INDEN FOR KLOAKARBEJDE

Vi udfører alt kloakarbejde, alt fra nedsivning, dræn, spilde, regnvandskloakker, løsninger. Brønde til restaurationer, med fedtudskiller, brønde til værksteder og vaskepladser med olieudskiller. Alt laves af professionelle og Aut. kloakmestre.

Emil Andersen og Søn vægter service højt og sørger derfor altid for, at du er tilfreds med resultatet. Vores kloakmester kører ud i hele Nykøbing Falster og omegn. Vi er dygtige, erfarne og kompetente og er derfor i stand til at levere et perfekt og gennemarbejdet resultat – hver gang. Vi holder desuden altid vores aftaler, hvilket også roses af vores kunder. Derudover gør vores kloakfirma altid meget ud af at rydde op efter arbejdet med kloakservice, så vi efterlader tingene pæne og rene.

AUTORISERET KLOAKMESTER VED NYKØBING FALSTER MED HOLDBARE LØSNINGER

Som autoriseret kloakmester er vi garant for holdbare, robuste løsninger med fokus på dine behov. Så leder du efter en professionel kloakmester i Nykøbing Falster og omegn, så er du i trygge hænder – og landet det helt rigtige sted!

Emil Andersen og Søn tilbyder bl. a. også murerarbejde. Ring på 54 17 41 12 eller 40 42 54 08 for at høre mere.